sl-SIhr-HRhr-BA
Search

Prenesite naš Vodnik za varnostno zaščito tiskalnikov in večopravilnih naprav

Izpolnite spodnji obrazec in prenesite naš varnostni vodnik. Spoznali boste, kje so potencialne šibke točke omrežnih naprav za tiskanje dokumentov in kako se zaščititi pred neavtoriziranimi vstopi v omrežje organizacije prek večopravilnih naprav, kot tudi izvajanju kriminalnih aktivnosti v primeru nepooblaščenega vstopa, če do njega vendarle pride.

S posredovanjem imena in priimka ter elektronskega naslova soglašate, da Xenon forte d.o.o. vaše podatke hrani za obveščanje o novostih, rešitvah, produktih, dogodkih ter akcijah, ki jih izvajamo. Uporabnik se lahko iz seznama kadarkoli izpiše s klikom na označeno povezavo za odjavo, na dnu posameznega sporočila. 

V Xenon forte d.o.o. vse posredovane osebne podatke skrbno varujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR). 

Več informacij o varovanju podatkov -->


Text/HTML

O nas

Xenon forte d.o.o.
Letališka c. 29
1000 Ljubljana
Tel.:  01 54 84 800
Fax.: 01 54 84 819
info@xenon-forte.si

www.xenon-forte.si

Text/HTML

Skupina Xenon forte

Skupina podjetij Xenon forte d.o.o (Ljubljana, Zagreb, Podgorica in Sarajevo) skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera, Synology, in CZUR na področju Republike Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Črne gore.

www.xenon-forte.hr
www.xenon-forte.ba
www.xenon-forte.me

 

Text/HTML

Novice

Želim prejemati novice iz programa Kyocera:
Copyright 2019 by Xenon forte d.o.o.
Back To Top