sl-SIhr-HRhr-BA
Language
Search
Search ×

image
Povečana produktivnost

Novi izboljšani dodatki, kot je na primer podajalnik dokumentov PD-7170, izdatno povečujejo hitrosti tiskanja in kapacitete podajalnikov in predalov (320 originalov v podajalniku za skeniranje). Za zanesljivo kakovost uporablja ultrazvočni in optični senzor.

image
Preprostost uporabe

Z novim poenostavljenim uporabniškim vmesnikom TASKalfa 3554ci in 2554ci povezujeta edinstveno zasnovo izdelka z intuitivnimi lastnostmi. Skupaj prinašata v celoti prijetno izkušnjo tiskanja.

image
Maksimalna zašcita

Vaše naprave bodo ves čas opremljene z najsodobnejšimi varnostnimi rešitvami in posodobitvami. Lahko ste prepričani, da so vaši dragoceni podatki deležni najboljše zaščite.

image
Osebna nota

S funkcionalnostmi, ki temeljijo na umetni inteligenci, vam serija TASKalfa 3554ci omogoča učinkovito personalizacijo dokumentov. Za še boljši učinek vam novi napravi ponujata možnost popravljanja fotografij v nizki ločljivosti.


image

Hitrosti tiskanja in skeniranja

Nova naprava TASKalfa 3554ci ponuja uporabnikom hitrost tiskanja 35 strani na minuto (črnobelo / barvno), kar je več od TASKalfa 3253ci, ki ga je nasledil. Hitrost skeniranja 200 slik na minuto (črnobelo / barvno) predstavlja 11-odstotno povečanje glede na predhodnika.


image

Povečana kapaciteta

Serija TASKalfa 3554ci je zasnovana za večja opravila. Kapaciteta podajalnika za skeniranje je povečana za 18,5% in znaša 320 listov. Manj časa, ki bi ga porabili za dodajanje papirja, več ga bo ostalo za pomembnejša opravila.


image

Poraba energije (Sleep mode – Način mirovanja)

V načinu mirovanja serija TASKalfa 3554ci porabi največ 0,5 W energije, kar je znatno zmanjšanje od 0,7 W, kot porabijo naprave iz serije TASKalfa 3253ci. Z izboljšanim centralnim procesorjem (CPU) lahko uporabniki povečajo svojo produktivnost, hkrati pa porabijo manj energije in s tem zmanjšajo vpliv na okolje.


image

Toner (Črnobelo / Barvno)

Standardna kapaciteta tonerjev je povečana. Črni toner je povečan s 25 tisoč na 30 tisoč izpisov, barvni toner pa s 15 tisoč na 20 tisoč. Želite več tiskati in zmanjšati število zamenjav tonerja? Da, prosim!


image

Varnost

Nova serija TASKalfa 3554ci prinaša vrsto novih varnostnih izboljšav, vključno z zmožnostmi upravljanja varnostnih dnevnikov, samodejno validacijo certifikatov, izboljšanimi komunikacijskimi protokoli in šifriranjem e-pošte. Nenehno izboljšujemo učinkovitost zaščite vaših podatkov.


image

Umetna inteligenca

Serija TASKalfa 3554ci je opremljena s popolnoma novimi funkcijami, ki temeljijo na umetni inteligenci. Med drugim, uporabnikom omogočajo poudarjanje ročno dopisanih opomb na dokumentu, kot tudi samodejno pretvorbo slik z nizko ločljivostjo v profesionalno kakovost.

Želite izvedeti več o multifunkcijskih napravah TASKalfa 3554ci?


Telefon: (01) 5484 800

image

Uporabniški vmesnik - preprost, intuitiven in učinkovit

Nadzorna plošča je razvita v skladu z najnovejšimi standardi v industriji in se po zasnovi spogleduje s pametnimi tablicami, ravno takšna pa je tudi uporabniška izkušnja. 

Serija TASKalfa 3554ci je prva Kyocerina večfunkcijska naprava, ki se ponaša z novim preprostim uporabniškim vmesnikom, ki je namenjen lažjemu delu z napravo in doseganju večje poslovne učinkovitosti. 


Oglejte si predstavitveni video >> 

Najboljša varnostna zaščita v svojem razredu

  • S/MIME (Secure / Multipurpose Internet Mail Extensions)
  • SCEP (Samodejno potrjevanje posodobitev)
  • OCSP/CRL (Online Certificate Status Protocol/Certificate Revocation)
  • SIEM (Security Information and Event Management)
  • Podpira TLS verzija 1.3


Oglejte si predstavitveni video >> 
image
image

Umetna inteligenca

Novi večopravilni napravi TASKalfa 2554ci in 3554ci prinašata koristne novosti, ki uporabnikom olajšajo delo, omogočajo hitrejša opravila in pomagajo povečati učinkovitost. Med drugim:

• Funkcija Super Resolution, ki temelji na umetni inteligenci, uporabnikom omogoča, da vdihnejo novo življenje in izboljšajo kakovost fotografijam z nizko ločljivostjo.

• Pri skeniranju imate možnost poudariti ročno dopisane opombe ali poudarke na dokumentu.


Več informacij dobite v videu spodaj ali na YouTube kanalu podjetja Xenon forte!

Želite izvedeti več o multifunkcijskih napravah TASKalfa 3554ci?


Telefon: (01) 5484 800

O nas

Xenon forte d.o.o.
Letališka c. 29
1000 Ljubljana
Tel.:  01 54 84 800
Fax.: 01 54 84 819
info@xenon-forte.si


Skupina Xenon forte

Skupina podjetij Xenon forte d.o.o (Ljubljana, Zagreb, Podgorica in Sarajevo) skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera, Synology, in CZUR na področju Republike Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Črne gore.

www.xenon-forte.hr
www.xenon-forte.ba
www.xenon-forte.me

Novice

Želim prejemati novice iz programa Kyocera:
Copyright 2022 by Xenon forte d.o.o. Pogoji uporabe Privacy Statement
Back To Top