sl-SIhr-HRhr-BA
Language
Search
Search ×

 

 

 

Odrežite do 30 % stroškov tiskanja!  • Storitev upravljanja tiskanja MDS vam omogoča, da z optimizacijo delovnih tokov zmanjšate stroške tiskanja do kar 30 %, ugotavlja neodvisno analitsko podjetje Gartner.

  • Zmanjšajte porabo električne energije in skrajšajte čas, ki ga zaposleni porabijo za delo z dokumenti. Urejeno področje tiskanja lahko podjetju prinese že za desetino manj stroškov.

  • Stroški strojne opreme so, z 10% deležem, le vidni del celotnih stroškov upravljanja z dokumenti. Večina odpade na upravljanje, delovne tokove in čas uporabnikov.Odkrijte šibke točke podjetja!

 

NEPRIMERNE NAPRAVE


Če so vaši tiskalniki preveliki ali premajhni za naloge v vašem delovnem procesu, bodo stroški izpisov preveliki, naprave pa pogosto pokvarjene. Takšna je pogosta praksa, ki močno obremenjuje podjetja.NEPOTREBNI IZPISI


Množica izpisov, pozabljenih v tiskalniku, pomeni metanje denarja skozi okno. Tak odnos do papirja je tudi okoljsko nesprejemljiv.


ODNOS UPORABNIKOV


Zaposleni se običajno ne zavedajo, da je tiskanje večjega obsega dokumentov na bližnjem inkjet tiskalniku dražje kot na skupni večopravilni napravi na oddelku.


Optimizirajte svoj sistem upravljanja s tiskanjem!
                     POZABITE NA VISOKE STROŠKE TISKANJA!

Najboljši način za zmanjšanje stroškov je uvedba rešitve za upravljanje s tiskanjem. Aktivno upravljanje z izpisi lahko prinese tudi do 30 % prihranka.
Stroške tiskanja pa lahko z nekaj preprostimi ukrepi optimizirate kar takoj.
PRED TISKANJEM PREMISLITE

Za optimizacijo tiskanja lahko poskrbite že pred tiskanjem. Če je le mogoče, izberite obojestransko tiskanje (duplex) in se poskušajte izogibati nepotrebnemu barvnemu tiskanju ali tiskanju na velike formate (A3).
      

                     
IZBERITE USTREZNO NAPRAVO

Pred tiskanjem je pomembno, da izberete stroškovno najbolj ustrezno napravo za vaš projekt. Obširne projekte z več serijami, tiskajte na večjih napravah, ki imajo nižjo ceno izpisa, projekte, pri katerih pa je posebej pomembna kakovost barv, tiskajte na napravi, ki je optimizirana za barvne izpise.
VPELJITE NADZOR NAD TISKANJEM

Že samo spremljanje tiskanja lahko pripomore k zmanjšanju števila natisnjenih strani. Z vpeljavo nadzora nad tiskanjem iz aplikacij, lahko kot privzeti način izberete obojestransko in črnobelo tiskanje. Obenem lahko uporabnikom omogočite tudi spremljanje količine tiskanja, hkrati pa z boljšim nadzorom ugotovite pomankljivosti in zmanjšate stroške.
                                
ZAGOTOVITE SI ODDALJENO VZDRŽEVANJE

Oddaljeno vzdrževanje ali vzdrževanje iz oblaka je spletna storitev, ki razbremeni interne IT oddelke ter zmanjšuje stroške vzdrževanja in servisiranja celotne flote. Omogočamo tudi oddaljeno avtomatizirano upravljanje s potrošnim materialom.
POENOTITE SVOJO TISKALNIŠKO FLOTO

Z eno pogodbo si zagotovite enotno in ugodno vzdrževanje ter nabavo potrošnega materiala.
      

 

 Text/HTML

O nas

Xenon forte d.o.o.
Letališka c. 29
1000 Ljubljana
Tel.:  01 54 84 800
Fax.: 01 54 84 819
info@xenon-forte.si


Text/HTML

Skupina Xenon forte

Skupina podjetij Xenon forte d.o.o (Ljubljana, Zagreb, Podgorica in Sarajevo) skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera, Synology, in CZUR na področju Republike Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Črne gore.

www.xenon-forte.hr
www.xenon-forte.ba
www.xenon-forte.me

Text/HTML

Novice

Želim prejemati novice iz programa Kyocera:
Copyright 2022 by Xenon forte d.o.o. Pogoji uporabe Privacy Statement
Back To Top